İlk Müracaat İçin Burs Duyurusu

Çorum Hitit Vakfı'nda 2020-2021 tarihinden itibaren burs almak isteyen yüksek öğrenim öğrencilerinin 15 Ekim 2020 tarihine kadar sistemden başvurularını tamamlamaları ve başvuru kaşullarında istenen evrakları Çorum Hitit Vakıf adresine, kendilerine ait bir dosya içerisinde ulaştırmaları gerekmektedir.

Vakfımızdan burs alan bursiyerlerimizin sistemden tekrar başvurmasına gerek yoktur. Burs alan öğrencilerin öğrenci belgesi, transkript, gelir beyanı ve üniversitenizin yüzyüze mi yoksa uzaktan eğitim ile mi devam edeceğini gösterir belgeyi vakfımıza 05 Ekim 2020 tarihine kadar vakfımızın adresine teslim etmeleri gerekmektedir. Mezun olanların ise mezun olduğunu gösterir belgenin Vakfa ulaştırılması gerekmektedir.

2020-2021 burs koşulları ve başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

İLK MÜRACAATTA İSTENİLEN BELGELER

1. Çorum Hitit Vakfı sayfasından doldurulmuş olan Elektronik Başvuru Formu,
  2. Yükseköğretime yeni kayıt yaptıranlar LYS Sonuç Belgesi, Ara sınıflarda öğrenim görenler: Öğretim Kurumundan alınmış Onaylı Öğrenci Belgesi
  3. Öğrenim süresince aldıkları dersleri, notları, genel not ortalamasını gösteren öğretim kurumundan onaylı not dökümü belgesini (transkript)
  4. Üniversitenizin yüz yüze mi yoksa uzaktan eğitim ile mi devam edeceğini gösterir belge
  5. Öğrenci tarafından imzalanmış ÇORUM HİTİT VAKFI BURS SÖZLEŞMESİ
  6. Nüfus Müdürlüğünden alınmış Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği,
  7. Ailenin ikamet ettiği yerleşim yerini gösteren Yerleşim Yeri ve Adres Belgesi,
  8. Nüfus Cüzdan fotokopisi,
  9. 1 adet vesikalık fotoğraf (fotoğraf arkasına ad-soyad yazılacaktır)
  10. Ailenin mali durumunu gösteren belgeler: Gelir Beyanı: Çalışanlar için maaş bordrosu, Serbest çalışanlar için gelir vergisi beyannamesinin fotokopisi, Emekliler için aylık maaşı gösterir banka belgesi, Geliri olmayanlar için Sosyal Güvenlik Kurumundan anne ve baba adına kayıt olmadığına dair belge (İlgili kurum veya internetten alınabilir)
  11. Okuyan kardeş için okulundan alınacak öğrenci belgesi,
  12. Burs için başvuran Öğrenciye ait Halkbankası Çorum Şubesinden alınmış Hesap numarası. IBAN no’lu hesap numarasını gösteren banka belgesinin fotokopisi.
  13. Adli Sicil Belgesi
  14. İletişim Bilgileri

Adres: Karakeçili Mh. Fuar Cd. No: 2 Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Binası

ÇORUM